Strand Hotel

Inför sommarsäsongen 2023 söker vi nu flera personer som vill förstärka vårt team på våra olika avdelningar. Att arbeta hos oss på Strand Hotel, mitt i Visby innerstad, under den intensiva sommarsäsongen innebär ett fartfyllt och händelserikt arbete där ingen dag är den andra likt. Oavsett om du vill möta gästerna över bardisken på Takbaren, vid incheckning i receptionen eller vid lunch i restaurangen så har vi något som passar. Gemensamt för alla tjänster är att vi söker dig som brinner för att ge bra service och som vill vara med och se till att våra gäster får den bästa möjliga upplevelsen hos oss.

Strand Hotel i Visby AB är ett familjeägt företag med två hotell i Best Western kedjan: Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relaxavdelning, restaurang Matsalen och Takbaren samt Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler och restaurang.

Vi söker:
BartenderFastighetsskötareKockReceptionspersonalServeringspersonalStädpersonal

Skicka ansökan via hemsida

Dela på FacebookDela på Twitter

Takbaren på Strand Hotel i Visby

Hotell Breda Blick

Hotell Breda Blick är ett sekelskifteshotell mitt i Visby innerstad. Husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter till enkelrum, inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang. Breda Blick vid Botaniska trädgården och Paviljongsplan. Hotellet har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper. Frukost ingår alltid i boendet och serveras i vårt café, som även har öppet och serverar glasskreationer, lättare maträtter eller ett glas öl/vin i trädgården under sommaren.

Som städare förbereder man rummen inför ankomst samt hjälper till med städning av allmänytor. Du har ett öga för detaljer och gillar att jobba fysiskt. Arbetar du med frukosten så är ditt jobb att se till att våra gäster får en härlig start på dagen, med ett varmt leende och en inbjudande frukostbuffé. I receptionen så hjälper vi gästen med alla deras tänkbara frågor. Hanterar bokningar, ordnar vägbeskrivningar, rekommenderar restauranger osv. Du är spindeln i nätet och är involverad i alla olika avdelningar.

Vi söker:
FrukostvärdarReceptionisterStädpersonal

Skicka ansökan via e-post

Dela på FacebookDela på Twitter

Entrén till Hotell & Café Breda Blick i Visby, Gotland

Åminne Fritid & Havsbad AB

Vi söker kollegor till receptionen. Det är här gästerna börjar sin upplevelse hos oss och vikten av service och bemötande är av högsta prioritet. Du kommer att administrera bokningar och frågor via telefon & mail. Hantera in & utcheckningar samt ge information som gästerna behöver.

Vi söker även nya kollegor till vårt städteam. De flesta av våra gäster städar sina stugor innan avresa, då är avsyning med en blick för detaljer en av dina arbetsuppgifter. Gästerna kan också köpa städning och då ser vi till att stugan är i toppskick till kommande gäster. Jobbet innebär även städning av våra allmänna utrymmen.

Åminne Fritid & Havsbad, en semesterby & camping precis intill havet. Med en av Gotlands finaste stränder, har vi allt som behövs för en lyckad semester. Livsmedelsbutik, restaurang, kiosk, minigolf, paddel, bastu, laddstolpar till elbil och närheten till havet och naturen.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Vi söker:
ReceptionspersonalStädpersonal

Skicka ansökan via e-post

Dela på FacebookDela på Twitter